bbva sabadell fusion 2

Banc Sabadell es dispara a borsa aquest dijous tot i que ha moderat el rebot inicial (+4,5%; 1,88 euros) després de l'oferta de fusió en accions realitzada per BBVA, els detalls de la qual es van conèixer aquest dimecres, amb el mercat espanyol tancat. Per part seva, els títols de BBVA, que dimarts van baixar més del 6% després de filtrar-se la notícia, cedeixen més del 2%, fins als 9,97 euros.

  • 1,885€
  • 1,48%
  • 10,000€
  • 0,26%

BBVA ha ofert 1 acció pròpia de nova emissió per cada 4,83 accions de Banc Sabadell. Després de la fusió, els accionistes de Sabadell tindrien un 16% de participació de l'entitat resultant.

BBVA atendria el bescanvi de les accions mitjançant emissió de noves accions ordinàries la subscripció de les quals estarà reservada als titulars d'accions de Banc Sabadell.

A més, BBVA ha dit que es proposaria la incorporació, com a consellers no executius, al Consell d'Administració, de 3 membres de l'actual Consell d'Administració de Banc Sabadell, elegits de comú acord entre les dues parts. Un d'aquests consellers es proposaria com un dels vicepresidents del Consell d'Administració.

Noticias relacionadas

contador