ep archivo   un camion de prosegur cash
PROSEGUR CASH - Archivo

Prosegur Cash ha donat a conèixer aquest dimarts el calendari previst per cobrar el primer tram del seu dividend total de 0,0404 euros per acció que es va aprovar a la seva última junta d'accionistes. El primer pagament tindrà lloc el proper 14 de maig, serà de 0,0101 euros bruts i això és el que cal fer per poder-lo cobrar.

  • 0,548€
  • 5,79%

En una nota remesa a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la companyia explica que el 9 de maig serà el darrer dia de negociació de les accions amb dret a percebre el primer pagament del dividend. I la data de cotització 'ex dividend' (sense dret a cobrar) serà el 10 de maig.

El 13 de maig, segons el comunicat, és la data efectiva de liquidació de les operacions realitzades al 'last trading date' i en què es determinen els titulars inscrits amb dret a percebre el primer pagament del dividend (record date), i ja el 14 de maig es procedirà a l'abonament del dividend.

L'import total màxim que destinarà Prosegur Cash als quatre pagaments del dividend serà de 59,99 milions d'euros, i es realitzaran a través de les entitats participants a la Societat de Gestió dels Sistemes de Registre, Compensació i Liquidació de Valors (Iberclear).

Així mateix, Prosegur Cash ha explicat que sobre les quantitats brutes que siguin pagades es realitzaran les retencions exigides per la normativa aplicable a cada moment.

Noticias relacionadas

contador