ep archivo   botella de vidrio de coca cola europacific partners
COCA-COLA EUROPACIFIC PARTNERS - Archivo

Coca-Cola Europacific Partners (CCEP), embotelladora del famós refresc, ha anunciat aquest divendres la dimissió de Nik Jhangiani, vicepresident sènior i director financer (CFO), alhora que ha comunicat al mercat que "la recerca del seu successor és en marxa”.

  • 69,500€
  • -1,73%

Nik Jhangiani ha informat l'empresa de la seva intenció d'unir-se a Diageo (companyia britànica dedicada a la fabricació i distribució de begudes alcohòliques) com a director financer, a partir del 2025.

"CCEP espera fer un anunci sobre el seu successor en un futur proper, després d'una recerca exhaustiva amb candidats forts ja identificats. Nik seguirà al càrrec per garantir una transició ordenada i eficaç", ha explicat la companyia presidida per Sol Daurella.

Per la seva banda, Damian Gammell, conseller delegat de CCEP, ha comentat que “he tingut el privilegi de treballar estretament amb Nik durant gairebé una dècada i vull agrair-li la seva destacada contribució a CCEP i al sistema Coca-Cola en general. Ha desenvolupat un equip sòlid i tenim un gran talent a CCEP que continuarà impulsant el fantàstic negoci en què ens hem convertit. Li desitjo a Nik el millor en el seu nou càrrec i espero anunciar el seu successor en un futur proper”.

Nik Jhangiani ha afegit que “m'ho vaig passar increïble a CCEP i estic molt orgullós del que hem aconseguit junts. Ha estat un veritable privilegi treballar amb tanta gent talentosa i dedicada a tota l'empresa. Continuo totalment concentrat a complir els nostres compromisos i alhora permetre una transició efectiva cap al meu successor”.

contador