ethereum fondo negro

El bitcoin perd el nivell dels 67.000 dòlars aquest divendres en registrar caigudes que superen el 4%, malgrat l'optimisme davant l'aprovació de l'ETF d'ethereum per la Comissió de Borsa i Valors nord-americana (SEC). Un fet que ha estat contrarestat pels temors que els tipus d'interès es mantinguin alts durant més temps als Estats Units.

I és que diversos membres de la Reserva Federal dels EUA (Fed) han reconegut que probablement la inflació trigarà més a assolir l'objectiu anual del 2% i les actes d'última reunió diuen que cal "més temps del previst" per retallar tipus. A més, diversos participants van esmentar la seva voluntat d'"endurir encara més la política si els riscos per a la inflació es materialitzen de manera que aquesta acció es torni apropiada".

Això ha fet que el mercat de les criptomonedes es mogui a la baixa, ja que els tipus d'interès alts són un mal auguri, atès que el sector es comporta millor en un entorn de tipus baix i alta liquiditat.

Així, solana es deixa a prop d'un 6%, XRP menys d'un 1%, shiba cau un 3,9% i doge, al voltant d'un 0,5%. A més, malgrat acumular pujades del voltant del 21% als últims set dies, l'ethereum també cau aquest divendres, amb el preu cotitzant a la zona dels 3.646 dòlars.

Com expliquen des de Binance, l'aprovació de l'ETF d'ethereum és un esdeveniment "clau que indica un reconeixement cada vegada més gran i una acceptació més gran dels actius digitals dins dels marcs tradicionals, especialment en un mercat influent com el nord-americà", assenyala el seu CEO, Richard Teng.

A parer seu, l'aprovació "no només consolida la legitimitat d'ethereum com a actiu, sinó que també millora l'estatus, l'accessibilitat i el potencial de creixement de l'ecosistema d'actius digitals en general. El desplegament de capital per als ETF d'ethereum al comptat probablement serà constant, estable i no dràstic"

"Som optimistes pel que fa que aquest últim pas endavant conduirà a una acceptació regulatòria més gran, aplanant el camí per a una adopció més generalitzada dels actius digitals a escala mundial, ja sigui per a ETH, BTC o altres", afegeix.

contador