netflix prevoit de lancer une offre avec publicite d ici fin 2022 selon le new york times

Wall Street cotitza amb un rebot suau aquest dijous després de les pèrdues de dimecres i de les últimes jornades, liderades pel Nasdaq, i a mesura que els inversors descompten que la Reserva Federal (Fed) retallarà els tipus d'interès menys i més tard del que s'anticipava. Això en un mercat que centra la seva atenció en els resultats de les 'big tech', que comencen amb els comptes de Netflix.

  • 17.373,320
  • -0,39%

"Citi creu que els inversors s'equivoquen en reduir les seves expectatives de retallada de tipus de la Fed i que el creixement econòmic sorprenentment fort podria estancar-se. Per donar suport a això, el Llibre Beix de la Reserva Federal va assenyalar que l'economia nord-americana es va expandir lleugerament des de finals de febrer i que 'els augments de preus van ser modestos, de mitjana'. Tot i això, és difícil apostar que hi haurà una retallada de tipus per part de la Reserva Federal en unes poques setmanes", explica Ipek Ozkardeskaya, analista sènior de Swissquote Bank.

Les paraules de Jerome Powell, president del banc central nord-americà, insistint que necessita tenir més confiança que la inflació es dirigeix a l'objectiu del 2% abans de començar a relaxar la seva actual política monetària restrictiva, ha portat els operadors a recalibrar les baixades de taxes i a prendre consciència que els tipus d'interès romandran als nivells actuals per més temps de l'esperat.

En aquest sentit, i a nivell geopolític, el mercat continua pendent de les tensions a l'Orient Mitjà. "Es tem l'extensió del conflicte, amb encariment de l'energia i les disrupcions en cadenes de subministrament que resultin en nous repunts de la inflació i augment de la prima de risc", valoren a Bankinter.

A nivell macro, l'agenda d'aquest dijous ha inclòs la publicació de les peticions setmanals de desocupació, que s'han mantingut estables a les 212.000.

NETFLIX I ELS SUBSCRIPTORS AL FOCUS

Netflix dona el tret de sortida als resultats de les 'big tech'. La plataforma de reproducció en continu presentarà les xifres trimestrals aquest dijous, després del tancament del mercat, i el focus estarà posat en l'evolució de la xifra de subscriptors.

Els analistes esperen 4,2 milions d'abonats addicionals al primer trimestre, mentre que preveuen uns guanys de 1.976 milions de dòlars, amb un benefici operatiu de 2.420 milions i ingressos de 9.240 milions.

"El creixement de les subscripcions en mercats clau, que van experimentar un impuls decent durant els últims dos trimestres després de la prohibició de compartir contrasenyes, es pot haver desaccelerat. Netflix cotitza un 12% per sota del seu màxim històric del novembre del 2021 i sota la pressió de l'augment dels rendiments nord-americans a causa d'una postura més dura de la Reserva Federal (Fed).

En canvi, "si Netflix pot ampliar els seus sòlids informes de guanys i impulsar el creixement de subscriptors per sobre de les expectatives, aleshores podríem veure una altra reacció positiva en el preu de les accions", comenta Kathleen Brooks, directora de recerca d'XTB.

EMPRESES I ALTRES MERCATS

Al pla empresarial, Cisco ha llançat HyperShield, un nou producte de seguretat que utilitza la intel·ligència artificial (IA) per protegir aplicacions, dispositius i dades a centres de dades, núvols i ubicacions físiques.

En altres mercats, el petroli West Texas puja un 0,37% (83,03 dòlars) i el Brent guanya un 0,07% (87,30 dòlars). Per part seva, l'euro es deprecia un 0,07% (1,0663 dòlars), i l'unça d'or guanya un 0,64% (2.403 dòlars).

A més, la rendibilitat del bo nord-americà a 10 anys repunta al 4,606% i el bitcoin avança un 2,42% (62.403 dòlars).

Noticias relacionadas

contador