Twitter s'enfonsa després de suspendre definitivament el compte de Trump

Per considerar que les seves publicacions puguin "incitar a la violència", després de l'assalt al Capitoli

Sergio García
Bolsamania | 11 gen, 2021 15:02 - Actualitzat: 16:03
trumpcbtwitter11

Donald Trump ja no pot tuitejar. La xarxa social de Jack Dorsey ha desarmat el corrosiu president sortint dels EUA, que ha fet política durant la seva legislatura a cop de tuit. Després del caos viscut al Capitoli, la xarxa social va decidir suspendre de manera permanent el compte del republicà... i els seus títols se'n ressenten després d'això (-11% al Dow Jones).

TWITTER
53,700
  • 0,66%0,35
  • Max: 54,00
  • Min: 53,70
  • Volume: -
  • MM 200 : 41,06
01:04 28/10/22

La suspensió va tenir lloc divendres passat, deixant així al dic sec el compte de Trump, que fins al moment comptava amb més de 88 milions de seguidors, i va ajudar el president a alimentar les teories del frau electoral i, posteriorment, arengar els seus partidaris, que van acabar assaltant el Capitoli.

"Després d'una revisió detallada del seu compte i el context que gira entorn d'ella, hem decidit suspendre-la pel risc que inciti a la violència", va explicar la xarxa social en un comunicat. Això es va sumar a la suspensió del compte de Trump a Facebook, però durant les dues setmanes que li queden a la Casa Blanca (com a mínim).

El desterrament de Trump a les xarxes socials més populars ha impulsat el creixement de Parler, una altra aplicació que està actuant com a 'amagatall' dels seus partidaris, i a la qual les FAANG han declarat obertament la guerra.

contador