Trump celebra els 30.000 punts de Dow Jones però no reconeix la victòria de Biden

Amb una breu compareixença d'1 minut durant la qual no va acceptar preguntes

César Vidal
Bolsamania | 25 nov, 2020 14:39
ep may 26 2020 i- washington dc united states president donald trump speaks during an event on
Contacto

Donald Trump va celebrar aquest dimarts els 30.000 punts de Dow Jones amb una breu compareixença d'1 minut durant la qual no va acceptar preguntes. S'ha tractat, segons els mitjans nord-americans, d'una de les compareixences més breus del seu mandat realitzades des de la Casa Blanca.

"Només vull felicitar a tots. El Dow Jones acaba d'arribar a 30.000, el nivell més alt de la història. Mai vam superar els 30.000, i això malgrat tot el que ha passat amb la pandèmia", va afirmar Trump, que segueix sense reconèixer la victòria de Joe Biden, tot i que la seva Administració ha iniciat el procés de transició al president electe.

"El mercat de valors acaba de superar els 30.000, aquest número mai s'ha trencat. Aquest és un número sagrat, 30.000, i ningú va pensar que ho veuria mai. Només vull felicitar a totes les persones dins de l'Administració que van treballar tan dur i , el més important, vull felicitar a la gent del nostre país. Moltes gràcies, a tots. Gràcies ", va dir Trump, que es va retirar després d'aquestes paraules.

No obstant això, les preguntes de la premsa van quedar sense respondre. "Senyor President, reconeixerà la victòria de Biden? Per què no reconeix pel bé del país, senyor?", li van preguntar els periodistes. No obstant això, Trump va marxar sense contestar, tot i que l'opinió pública nord-americana el pressiona perquè finalment reconegui la seva derrota a les eleccions.

contador