Sniace es desploma després de proposar una ampliació de 32.600.000

És la tercera ampliació que la societat porta a terme des de la seva reobertura

Bolsamanía
Bolsamania | 24 abr, 2019 20:05
ep sniacetorrelavega
EUROPA PRESS

Sniace

0,046

17:35 12/02/20
0,00%
0,00

Sniace ha caigut un 2,14% aquest dimecres, tot i que ha arribat a perdre un 13% després d'anunciar, ahir després del tancament, una ampliació de capital de 32,6 milions d'euros.

El consell d'administració de la companyia ha aprovat sotmetre a junta general una ampliació de 32.589.583,80 euros, l'objectiu de la qual és continuar amb el pla estratègic 2018-2020, impulsat pel desenvolupament de nous productes de més valor afegit.

El consell ha decidit que aquesta ampliació de capital, la tercera que la societat porta a terme des de la seva reobertura, es realitzi mitjançant aportacions dineràries per oferir a tots els accionistes la possibilitat d'exercir el seu dret de subscripció preferent, informa la companyia en un comunicat.

Segons ha explicat la companyia, es realitzaran inversions en el procés productiu de cel·lulosa 'dissolving' que permetran augmentar la seva capacitat de producció reduint els costos, ja que Sniace espera culminar a finals d'aquest any la posada en funcionament i a ple rendiment de tots els segments d'activitat de la companyia.

Sniace pretén reforçar la seva estructura financera i dotar-se dels recursos necessaris per poder afrontar, a curt termini, el desenvolupament urbanístic de la zona en la qual es troben les seves instal·lacions a Torrelavega, després de l'aprovació inicial del Pla General per l'Ajuntament de Torrelavega.

La companyia destaca que els seus accionistes de referència, els empresaris Sabino Garcia Vallina i Félix Revuelta Fernández, han manifestat el seu compromís amb l'empresa i la seva "ferma aposta" per aquest augment de capital.

En aquest sentit, ha anunciat que tots dos tenen intenció de subscriure la nova ampliació "si fos necessari, en un import major al que els correspondria en virtut de la seva participació actual en el capital".

contador