Vodafone i la seva obsessió pels clients: s'uneix a FOX per pal·liar la falta de futbol

L'operador va anunciar fa uns dies que regalava un any sencer d'Amazon Prime

Irene Hernández
Bolsamania | 11 des, 2018 12:44 - Actualitzat: 12:44
cbvodafone8 short1

Després de perdre la guerra del futbol, ​​Vodafone no es dona per vençut i reconeix la seva obsessió per captar clients. Va anunciar fa uns dies que regalava a tots els seus clients un any sencer d'Amazon Prime. Ara, l'operador inclou des del 14 de desembre en exclusiva el llançament europeu de FOXNOW, el servei de reproducció en continu (streaming) de FOX Networks. El seu més directe competidor, Movistar, integra Netflix en el seu servei des d'aquest dimarts.

FOXNOW, el servei de reproducció en continu (streaming) de FOX Networks Group, arriba per primera vegada a Europa i ho fa, en exclusiva, a través de Vodafone TV. Amb això, els espectadors podran gaudir quan i com vulguin dels continguts dels canals de FOX i FOX Life, incloent-hi un gran nombre de temporades completes. Entre elles, The Walking Dead, Prison Break o Vis a Vis.

A totes elles s'uniran, el 2019, les noves estrenes que també comptaran amb totes les seves temporades disponibles a mesura que es vagin estrenant. És el cas de The Passage, Proven Innocent, Single Parents i The Cool Kids. Tots aquests continguts estaran disponibles sense cost addicional a partir del 14 de desembre a la secció de Videoclub per als clients de Vodafone TV Total.

Aquests continguts estaran disponibles sense cost addicional a partir del 14 de desembre a la secció de Videoclub

D'altra banda, durant les properes setmanes, arribaran noves funcionalitats a la plataforma que milloraran l'experiència de l'usuari des de la llar i que s'aniran implementant de forma gradual.

Entre elles, l'operador destaca que l'app de Vodafone TV estarà disponible a les televisions Samsung Smart TV, des de la botiga d'aplicacions en el propi televisor. D'aquesta manera, l'usuari podrà accedir a Vodafone TV des del comandament del televisor i des d'allà tindrà accés a tots els continguts i funcionalitats que el client tingui contractats.

Vodafone TV serà compatible també amb Chromecast, de manera que es podrà enviar contingut de l'app des de qualsevol dispositiu mòbil al Chromecast connectat al port HDMI de qualsevol televisió i a la mateixa xarxa Wi-Fi.

Mode nens serà el nou entorn dins el servei de televisió en què els pares poden definir límits com a control de temps de visionat o indicar una hora d'anar al llit. Aquesta opció, en la qual els nens poden triar els llocs d'identificar fàcilment els seus personatges favorits, només inclou continguts aptes per a nens i elimina l'accés a opcions de compra.

Els clients també podran descarregar el contingut de l'app Vodafone TV Online als seus dispositius mòbils per veure'ls quan vulguin, fins i tot quan no disposin de connexió.

MÉS CONTINGUTS SENSE COST ADDICIONAL

Des del 14 de desembre fins al 15 de gener de 2019, els clients de Vodafone TV Essencial i Vodafone TV Extra podran gaudir al seu descodificador dels canals inclosos en el paquet Vodafone TV Total i dels canals a la carta Cazavisión, Iberalia i Baby TV de manera totalment gratuïta i sense que hagin de fer res per activar-los.

En total, s'obriran més de 120 canals de la plataforma de manera que qualsevol client de televisió tindrà accés a l'oferta completa de canals lineals, independentment quin sigui el paquet contractat. Aquesta iniciativa se suma a altres accions realitzades al llarg de l'últim any dirigides a oferir més continguts inclosos en els paquets de televisió dels usuaris de Vodafone TV.

Una altra de les iniciatives ha estat la inclusió de contingut propi d'HBO Espanya a través d'una secció dins de Videoclub. Cada mes, els usuaris tindran disponible la primera temporada de 10 sèries, que comptaran amb totes les opcions de subtitulat i àudios disponibles al servei complet. Tots els clients de l'operador poden accedir a aquests continguts sense cost addicional, fins al 2020.

contador