Presa de beneficis en el dogecoin, després del ral·li instigat per Tesla i Elon Musk

El 'criptomeme' manté pujades de més del 10% a la darrera setmana

Noemí Jansana
Bolsamania | 17 gen, 2022 09:25
dogecoin
Flickr

Caigudes destacades del dogecoin aquest dilluns, que cedeix un 5%, amb els inversors embarcats en un clar moviment de presa de beneficis després de les pujades de divendres, cortesia d'Elon Musk i l'anunci que Tesla acceptarà el 'criptomem' com a pagament a alguns productes.

Durant l'últim any, Elon Musk ha estat el millor amic dels posseïdors de dogecoins. El CEO de la marca de vehicles elèctrics ha insinuat, i expressat directament, el seu suport al token a través de missatges a Twitter i altres canals, i els seus comentaris han impulsat sovint guanys impressionants per a la criptodivisa. Fins i tot amb la recent reculada, el dogecoin ha pujat aproximadament un 19% durant els últims set dies.

Després que Musk publiqués un tuit el 14 de gener anunciant que el dogecoin podria fer-se servir per comprar productes de Tesla, el preu del token es va disparar ràpidament un 25%. Encara que no sembla haver-hi cap notícia específica darrere de la reculada de la criptodivisa diumenge, no és sorprenent veure que aquesta cedeixi una mica de terreny després del recent repunt.

El dogecoin cotitza actualment un 75% per sota del màxim històric que va assolir al mes de maig passat. Tot i això, fins i tot després de la recent volatilitat en l'espai de la criptomoneda en general i de les caigudes substancials en el preu del seu token, continua pujant aproximadament un 1.900% durant l'últim any.

contador