Bridgewater Assets planeja exposició en el bitcoin després de les lloances de Ray Dalio

Afegirà les criptos a la seva cartera després de considerar el bitcoin com un "èxit increïble"

Noemí Jansana
Bolsamania | 22 mar, 2022 14:42
cb ray dalio sh211

El fons d'inversió lliure més gran del món està planejant començar a exposar-se en les criptomonedes, mesos després que el seu multimilionari fundador Ray Dalio revelés que posseeix bitcoins i lloés la moneda digital. El famós inversor ha descrit el bitcoin com un "èxit increïble" i el seu fons de cobertura creu que l'adopció entre els inversors institucionals augmentarà durant els propers anys.

Bridgewater Associates pretén donar suport a un fons de criptomonedes en lloc d'invertir directament en actius digitals, segons un informe de CoinDesk.

Es tracta d'un esdeveniment important, ja que el fons de cobertura compta amb 150.000 milions de dòlars en actius gestionats, i podria portar altres inversors institucionals a reavaluar les criptomonedes malgrat la recessió actual.

Una font va dir a la publicació que l'assignació de Bridgewater a les criptomonedes seria "minúscula", mentre que quatre persones van dir que el fons de cobertura entrarà a l'espai a mitjans del proper any.

Ja al gener, els analistes de Bridgewater havien predit que l'adopció entre els inversors institucionals "sembla probable que augmenti durant els propers anys", i van assenyalar que els mercats de criptomonedes s'estan tornant prou grans per ser presos de debò.

El fons va dir que planejava seguir a prop si les institucions intentaven obtenir una exposició directa afegint criptografia als balanços, citant les oportunitats d'arbitratge i la inversió a través de capital de risc o accions com dues opcions més.

Dalio, de 72 anys, ha deixat constància que creu fermament en la tecnologia de cadena de blocs i ha predit que serà revolucionària. Tot i això, tem que els governs que perceben el bitcoin com una amenaça puguin prohibir-ho, i malgrat que els maximalistes prediuen que la moneda digital es convertirà algun dia en la moneda de reserva del món, dubta que els bancs centrals arribin a posseir quantitats significatives de la criptomoneda.

contador