ep archivo   amancio ortega fundador de inditex
EUROPA PRESS - Archivo

El fundador d'Inditex, Amancio Ortega, ha comprat un nou iot de luxe, el Project 2024, per un import de 182 milions d'euros, i està previst que passi a integrar la flota abans de l'arribada de l'estiu, segons informa La Voz de Galícia.

L'embarcació té 72 metres d'eslora i el seu disseny compta amb tres cobertes, que inclouen, entre altres instal·lacions, un heliport, una piscina de 3,3 metres d'amplada, un parc infantil i un jacuzzi.

En total, la superfície del Project 2024 ascendeix a 564 metres quadrats, i el seu disseny va anar a compte de Feadship, en col·laboració amb Nauta Design. L'embarcació destaca pels grans finestrals i el característic color blanc. Els seus interiors compten amb una suit principal i nou cabines.

De forma paral·lela, l'empresari gallec va vendre el iot Drizzle, que estava al mercat des del 2021, a un comprador del qual no ha transcendit la identitat per 76 milions d'euros, una suma inferior als 95 milions que Ortega va pagar al seu moment per adquirir-lo

La transacció s'ha realitzat a través de la companyia Hamilton Marine, amb seu a Mallorca, per la qual cosa el Project 2024 s'unirà al Valoria 2, el iot de dimensions menors també propietat del fundador d'Inditex.

contador