ep archivo   caixabank y blackstone acumulan cerca de 41400 viviendas alquiladas segun civio
EUROPA PRESS - Archivo

Amb l'objectiu de continuar creixent en captació i vinculació de clients, CaixaBank premia amb fins a 250 euros els que domiciliïn la seva nòmina a l'entitat fins al proper 30 de juny. La bonificació varia segons els ingressos domiciliats.

  • 4,887€
  • 1,37%

Així, els nous i els ja clients que efectuïn la domiciliació d'una nova nòmina a partir de 900 euros rebrà un abonament en compte de 150 euros, mentre que els que ho facin per un import a partir de 1.500 euros obtindran una remuneració que s'incrementa fins els 250 euros.

A més, els clients hauran de complir uns mínims requisits de vinculació: domiciliar almenys tres rebuts i fer un mínim de tres compres amb targeta per trimestre. I han d'accedir a un compromís de permanència de 24 mesos.

Per la seva banda, els clients que optin per domiciliar la seva nòmina a imagin, a través de l'app, igualment tenen una remuneració de 150 euros per a nòmines des de 900 euros. Si la nòmina supera els 1.500 euros, la remuneració puja fins als 250 euros.

Complint aquestes condicions, juntament amb l'incentiu, els clients passen a formar part del programa Dia a Dia de CaixaBank, gràcies al qual disposen d'un paquet gratuït de serveis financers bàsics, que inclouen un compte corrent sense comissions, targeta de crèdit MyCard sense quotes d'emissió i de manteniment, transferències SEPA estàndard en euros a tota la UE, ús de banca digital i xecs nacionals, entre d'altres.

Noticias relacionadas

contador