Samsung llançarà el seu primer mòbil amb pantalla plegable el 2019

Així ho assegura el vicepresident de Google Android, un dels grans socis de la sud-coreana

Sergio García
Bolsamania | 08 nov, 2018 12:19 - Actualitzat: 12:35
ep presentacion galaxy note9 de samsung
EUROPA PRESS

Samsung Electronics Co Ltd

138.300,000

18:22 25/04/24
-2,47%
-3.500,00

Samsung Electronics acaba de donar un cop sobre la taula anunciant el seu primer smartphone amb pantalla plegable. Així ho ha fet saber el gegant sud-coreà, que ha presentat un telèfon que encara no disposa de nom, però utilitzarà una nova tecnologia anomenada Infinity Flex.

Samsung va inaugurar la seva Conferència de Desenvolupadors aquest dimecres amb magnificència amb aquest anunci, que el cap de dispositius mòbils del grup, DJ Koh, fa anys que està deixant caure en les seves entrevistes.

Així ho assegura el vicepresident de Google Android, un dels grans socis de la sud-coreana

Amb tot, la tecnològica sud-coreana no serà l'única a llançar el seu propi telèfon plegable. Google també ha anunciat aquest dimecres que Android és, des d'ara, compatible amb dispositius plegables, de manera que tot apunta que altres companyies seguiran el camí obert per Samsung ara que Google i el seu sistema operatiu li donen suport.

El vicepresident de Google Android, Dave Burke, ha afirmat recentment que el telèfon plegable de Samsung arribarà al llarg de 2019. La versió oficial de la companyia sud-coreana és que el dispositiu debutarà al mercat "molt aviat".

No obstant això, Samsung no és la primera a desenvolupar un telèfon plegable. La companyia Royole ha llançat recentment el FlexPai, un dispositiu híbrid que pot plegar-se i transformar-se des d'un telèfon a una tauleta, malgrat el seu disseny tosc en comparació amb els actuals telèfons intel·ligents.

contador