Telefónica situa Pedro Serrahima al front de la seva divisió de Clients a Espanya

La companyia es reorganitza i reforça les àrees de nous negocis, transformació i clients

Bolsamanía
Europa Press | 27 gen, 2021 18:42
ep pedro serrahima directivotelefonica
GLOBALIA - Archivo

El president de Telefónica Espanya, Emilio Gayo, ha posat en marxa un reajustament en l'organització de la filial espanyola del grup, enfortint les àrees de relació amb els clients, transformació i nous negocis, i ha col·locat Pedro Serrahima al capdavant de la nova divisió de Clients, i ha respòs així a la seva "ambició de millora contínua en l'experiència de client, d'adaptació al nou entorn i impuls l'estratègia de diversificació de negoci de Telefónica Espanya".

Telefónica
4,150
  • 0,78%0,03
  • Max: 4,15
  • Min: 4,11
  • Volume: -
  • MM 200 : 3,71
17:35 25/04/24

En un comunicat, la companyia ha presentat la creació de la nova àrea de Multimarca, Experiència i Polítiques de Clients, que concentrarà l'estratègia en l'Experiència de Client del segment 'gran públic' i indagarà en les polítiques i processos de relació amb el client per al conjunt de les marques del grup.

Aquesta àrea s'encarregarà de l'assegurament de la qualitat, l'atenció a client i la gestió de les tres marques amb les quals Telefónica opera a Espanya, que són Movistar, O2 i Tuenti. Pedro Serrahima, fins ara responsable de Clients de gran públic i Estratègia Multimarca, es farà càrrec de la direcció d'aquesta secció.

La Direcció Comercial de Gran Públic estarà liderat per un altre dels membres del Comitè de Direcció, Sergio Sánchez, que dependrà de la consellera delegada de Telefónica Espanya, María Jesús Almazor. Sánchez, fins ara director de Transformació, tindrà com a objectiu posar focus en l'execució del segment del Gran Públic, i assumirà la responsabilitat sobre la comercialització en els diferents canals: telefònic, en línia, canal presencial i les botigues.

TRANSFORMACIÓ I E-VERTICALS

D'altra banda, Marisa Urquía substituirà Sergio Sánchez com a responsable de l'àrea de Transformació, àrea que persegueix maximitzar els processos de les diferents divisions de la companyia. A més d'aquestes responsabilitats, també gestionarà l'actuació sobre els projectes referents als fons europeus de digitalització, rols dependents del president de Telefónica Espanya.

Així mateix, Telefónica Espanya ha anunciat que, com a reflex de l'estratègia de diversificació que està desenvolupant durant l'últim any, i amb l'objectiu de posar focus en el desenvolupament de tots aquests nous negocis, neix la direcció d'e-Verticals, que s'ocuparà dels projectes relacionats amb Salut, Alarmes i altres oportunitats de creixement.

Gayo ha afirmat que "en un món que està en constant canvi cal ser àgils en la constant transformació organitzativa de les companyies. Hem decidit potenciar àrees crítiques, com la de clients o la de diversificació de negocis, pensant en el futur".

Referent a això, ha subratllat que és "fonamental" ser conscients que el client és la raó per la qual han d'esforçar cada dia, "buscant millors serveis i productes, i per sobre de tot, una millora constant de la seva experiència amb Movistar".

contador