Robinhood es dispara després de l'entrada del CEO de la 'criptoborsa' FTX a la companyia

Sam Bankman-Fried n'ha acumulat 56.270.000 d'accions

Bolsamanía
Bolsamania | 13 mai, 2022 18:16
sam bankman fried

Els títols de Robinhood Markets es disparen més d'un 20% a Wall Street després que el conseller delegat de la borsa de criptomonedes FTX Trading hagi pres una participació del 7,6% a la popular plataforma de serveis financers, coneguda per oferir operacions sense comissions.

Sam Bankman-Fried ha acumulat 56,27 milions d'accions de Robinhood, segons la presentació realitzada aquest dijous, al tancament de Wall Street, davant del regulador de mercats nord-americans (SEC) i que recullen els mitjans internacionals.

La participació de Bankman-Fried, que té 30 anys, arriba a un valor d'uns 482 milions de dòlars, basant-se en el preu de tancament de les accions de Robinhood als 8,56 dòlars. Bankman-Fried va pagar al voltant de 648,3 milions de dòlars per les accions, segons la declaració a la SEC.

Bankman-Fried és el fundador i conseller delegat de la borsa de criptomonedes FTX. Té un patrimoni net d'11.000 milions de dòlars, segons l'índex de multimilionaris de Bloomberg.

El moviment es produeix després d'una forta caiguda en el preu de les accions de Robinhood. Els seus títols han perdut més de la meitat del seu valor aquest any, fins al tancament de dijous. També es produeix en un moment particularment difícil per als mercats de criptomonedes, que han patit una veritable sagnia aquesta setmana.

contador