Repsol comença a comercialitzar llum i gas a Portugal des d'aquest mes de juliol

La companyia avança en el pla de ser la principal comercialitzadora de multienergia de la Península

Bolsamanía
Bolsamania | 12 jul, 2022 18:29
ep archivo   edifcio de repsol
EUROPA PRESS - Archivo

Repsol comença a vendre a Portugal electricitat 100% renovable i gas a clients residencials, així com llum a empreses aquest mes de juliol. La companyia avança així en el seu objectiu de ser la principal comercialitzadora de multienergia de la Península Ibèrica, en compliment del Pla Estratègic 2021-2025.

Repsol
15,005
  • -0,03%-0,01
  • Max: 15,03
  • Min: 14,53
  • Volume: -
  • MM 200 : 13,96
17:35 25/04/24

Repsol ha comunicat aquest dimarts en una nota que els clients que contractin la llum i el gas amb ells podran gaudir de descomptes immediats en carburants al mig miler d'estacions de servei de la companyia al país lusità a través del seu programa de fidelització a Portugal (Repsol Move), a més de reemborsaments a les seves factures de llum i gas per ser clients multienergia de Repsol.

Després de comptar amb a prop d'1,5 milions de clients d'electricitat i gas a Espanya, Repsol també aspira a ser un actor rellevant en aquest mercat a Portugal.

L'energètica és present a Portugal des de fa més de trenta anys i és una de les deu primeres empreses del país. Sines acull un dels sis complexos industrials amb què Repsol compta a la Península Ibèrica i l'any passat, la companyia va anunciar la inversió industrial més gran dels últims deu anys a Portugal, 657 milions d'euros per ampliar-la.

L'entrada a Portugal com a comercialitzador de llum i gas suposa un pas més per aconseguir els compromisos establerts a l'estratègia de la companyia, que preveu comptar en conjunt amb 2 milions de clients d'electricitat, gas i mobilitat elèctrica el 2025.

contador