Indra puja amb ganes després de tornar a adjudicar-se el recompte de vots del 10-N

Se adelanta a la catalana Scytl, la otra pujante por el proyecto

Sergio García
Bolsamania | 10 oct, 2019 10:49
ep fernando abril - martorell presidente de indra
EUROPA PRESS - Archivo

Indra (+4%) s'ha tornat a adjudicar el recompte de vots electorals, en aquesta ocasió, en la nit del 10-N. El Ministeri de l'Interior ha decidit repetir amb la cotitzada espanyola que serà novament responsable del dispositiu avançant-se així a la catalana Scytl, l'altra companyia puixant pel contracte.

Indra-A
19,220
  • 1,16%0,22
  • Max: 19,23
  • Min: 18,93
  • Volume: -
  • MM 200 : 14,22
11:57 28/03/24

La primera vegada que el Govern va recórrer a Indra va ser el passat 28 d'abril. En aquells dies, el Ministeri es va justificar al·ludint al poc marge de temps que va tenir per a organitzar el dispositiu per la via habitual: la del concurs públic.

Scytl, la gran rival d'Indra des de la seva fundació en 2015 per portar els recomptes electorals, va quedar fora de la carrera pel lloc després de cometre diversos errors en el trasllat d'informació des de les meses electorals al centro en el que s'emmagatzemen els vots. En aquell moment, Interior va interrogar a la companyia sobre aquest tema.

Aquesta vegada, Interior s'aferra a una disposició que permet la Llei Electoral quan, davant la impossibilitat per a formar un Executiu, es recorre a aquesta via d'emergència de contractació d'empreses privades, més pròpia quan tenen lloc catàstrofes naturals, per exemple.

Indra porta un mes per al record. Fa unes setmanes s'adjudicava un contracte de Defensa per a ser el coordinador nacional industrial del futur Eurofighter.

contador