Grifols: Morgan Stanley li dona un potencial de revaloració del 30%

Inicia la cobertura de la companyia amb sobreponderar

Nieves Amigo
Bolsamania | 03 jun, 2019 13:25
ep grifols presenta noves dadesleficciaseu assaig clinic per tractar lalzheimer
GRIFOLS - Archivo

Grifols-B

5,955

17:35 19/04/24
-3,17%
-0,20

Grifols és un dels pocs valors de l'IBEX que cotitzen aquest dilluns en verd. La companyia ha rebut el suport de Morgan Stanley, que inicia la seva cobertura amb un consell de sobreponderar i un preu objectiu de 30 euros, xifra que suposa atorgar-li un potencial del 30% des dels actuals nivells de cotització.

"El desenvolupament d'un producte poc comú i l'expansió del marge haurien d'impulsar-la per sobre del mercat", han assenyalat aquests analistes.

A principis del mes passat, Grifols va anunciar que havia guanyat un 20% menys durant el primer trimestre a causa de les despeses no recurrents lligats a transaccions corporatives i de les majors despeses financeres derivades de l'evolució dels tipus d'interès i del canvi de normativa comptable. Els ingressos de la companyia durant el període van pujar un 13%, fins als 1.157 milions.

Les últimes notícies relacionades amb l'empresa tenen a veure també amb l'entrada d'Invesco en el seu capital a finals del mes passat, un amb un 3% i amb l'interès del multimilionari George Soros, que ha entrat en la biofarmacèutica amb un paquet de dos milions d'accions.

Durant la junta d'accionistes, celebrada el passat 26 de maig, Grifols va destacar la seva ferma aposta per expandir-se a la Xina tot i la guerra comercial, i va destacar que no preveu que les tensions puguin afectar la seva aliança estratègica amb l'empresa xinesa Shanghai RASS, un els principals actors del mercat del plasma sanguini a la segona potència econòmica mundial.

contador