Gestamp reforça la seva presència als Estats Units

La multinacional espanyola ha obert la seva planta número 100 a Chattanooga (Tennessee) i un centre de R + D a Michigan

  • L'empresa va facturar 1.153 milions d'euros l'any passat al país nord-americà
  • El centre de R + D d'Auburn Hills (Michigan) substituirà el que el grup espanyol ja té allà
Bolsamanía
Bolsamania | 26 mai, 2017 15:12
ep francisco riberas gestamp
Francisco Riberas, president de GestampGESTAMP

Gestamp, la companyia multinacional espanyola dedicada al disseny, desenvolupament i fabricació de components metàl·lics per l'automoció, ha posat en marxa una planta a Chattanooga (Tennessee), el seu número 100 a tot el món i un centre de R + D a Michigan. D'aquesta manera, la companyia ha reforçat la seva posició als Estats Units.

Gestamp Automoción
2,890
  • -0,17%-0,01
  • Max: 2,91
  • Min: 2,85
  • Volume: -
  • MM 200 : 3,49
09:34 30/04/24

El país nord-americà és el segon major mercat per a la multinacional espanyola: compta amb 3.000 empleats al país i hi va facturar 1.153 milions d'euros l'any passat, segons informa en una nota de premsa. Per això, amb aquestes noves inversions, Gestamp busca mostrar el seu compromís amb les operacions als EUA.

La planta de Tennessee buscarà "desenvolupar solucions per satisfer els reptes dels fabricants d'automòbils"

D'aquesta manera, en la nova planta que es construirà de zero a Tennessee i que se sumarà a les altres vuit que l'empresa ja té al país, es fabricaran peces exteriors de carrosseria per als seus diferents clients. A més, s'instal·laran dues noves línies d'estampació en calent, que se sumen a les més de 75 que el grup té en funcionament a tot el món.

L'estampació en calent contribueix al alleugeriment de pes dels vehicles, alhora que millora la seva seguretat en cas de col·lisió. Per això, Francisco J. Riberas, president de Gestamp, assegura que la nova instal·lació a Chattanooga "reforça" el compromís de la multinacional "de desenvolupar solucions per satisfer els reptes dels fabricants d'automòbils".

NOU CENTRE DE R + D ALS ESTATS UNITS

Pel que fa al centre de R + D a Auburn Hills (Michigan), que substituirà el que la companyia ja tenia al país, estarà equipat amb laboratoris per realitzar proves amb els diferents materials amb què treballa el grup espanyol. Segons informa l'empresa, se centrarà en la investigació, simulacions per ordinador, eines d'optimització de disseny i activitats de prototips. D'aquesta manera, la companyia serà capaç de seguir subministrant les solucions d'alleugeriment als seus clients basats als Estats Units.

Segons Riberas, aquest nou centre els ajudarà a "construir sòlides, honestes i duradores relacions" amb els seus clients, cosa que és "un element fonamental" de la seva estratègia global.

contador