Credit Suisse rebaixa el preu de Siemens Gamesa davant de "dos anys de transició"

Reitera el consell de 'sobreponderar' i continua donant potencial alcista al títol

Sergio García
Bolsamania | 08 nov, 2019 18:32
ep aerogeneradores de siemens gamesa
SIEMENS GAMESA - Archivo

Siemens Gamesa

18,050

17:35 07/02/23
0,00%
0,00

Credit Suisse segueix confiant en Siemens Gamesa. L'entitat suïssa reitera el consell de sobreponderar. Això si, rebaixa el preu objectiu des dels 16,50 euros als 15 euros per acció. Una retallada que, malgrat tot, li segueix atorgant potencial alcista al títol (12,48 euros).

"El gran problema per a nosaltres són els alts costos que afrontarà pel Brexit, la guerra comercial...", reconeixen els analistes de Credit Suisse.

Des de Credit Suisse recorden que, malgrat tot, Gamesa "té ara mateix un 60% de la quota de mercat amb el seu negoci en terra ferma". A més, la consolidació del sector hauria de portar l'empresa a "portar una disciplina de preus més fèrria". Credit Suisse conclou anticipant que "només esperem grans retorns per als accionistes a partir de 2022".

La companyia suïssa no és l'única que segueix apostant per Gamesa. La resta d'analistes, majoritàriament, també va reiterar la seva confiança en ella malgrat ser una "fàbrica d'ensurts".

Malgrat que el percentatge dels analistes que aconsellen 'vendre' és del 19%, segons FactSet, la majoria -malgrat els seus vaivens borsaris i de previsions- segueix veient Siemens Gamesa com una bona oportunitat de compra a aquests preus (52%). Un 29% recomana 'mantenir'.

contador