Citi posa sostre a Cellnex als 50 euros per acció: "Els obstacles estan creixent"

La seva valoració és "desafiant" malgrat que "és una història d'èxit"

César Vidal
Bolsamania | 25 gen, 2021 16:16
bertrand kan cellnex

Els analistes de Citi han posat sostre a Cellnex Telecom als 50 euros per acció (similar al seu preu de mercat) perquè consideren que "els obstacles estan creixent" per al gestor de torres de telecomunicacions.

Cellnex
30,210
  • -0,89%-0,27
  • Max: 30,76
  • Min: 30,10
  • Volume: -
  • MM 200 : 33,68
15:46 18/04/24

Aquests experts consideren que Cellnex segueix sent "una història d'èxit", però al mateix temps afegeixen que "la dinàmica ha canviat" per diversos factors que poden suposar un vent en contra per a la seva estratègia.

En primer lloc, Citi destaca que les 'telecos' europees "estan exigint múltiples més alts per desfer completament les seves torres", la qual cosa està encarint l'estratègia de Cellnex per comprar aquests actius.

Per exemple, Telefónica va anunciar a principis d'any la venda d'una cartera de torres a American Tower per 7.700 milions d'euros en efectiu a uns múltiples molt superiors als pactats per Cellnex durant les seves últimes operacions.

Així, Citi assenyala que "la valoració de Cellnex és desafiant i requereix que compleixi els seus objectius de forma coherent i trobi més oportunitats de fusions i adquisicions que la recolzin".

D'altra banda, segons aquests experts, "Cellnex no té fortes palanquejaments de creixement estructural enfront dels seus parells en termes de creixement orgànic i està més exposada als riscos de consolidació dels operadors (particularment a Espanya)".

contador