Tim Cook (Apple) confessa que inverteix en criptos de les qual és 'fan' "des de fa temps"

El conseller delegat de la tecnològica les veu un actiu raonable a qualsevol portfoli diversificat

Sergio García
Bolsamania | 09 nov, 2021 18:06
ceo-apple-tim-cook
Getty

Les criptodivises no deixen indiferent ningú. O les estimes, o les odies. I Tim Cook, conseller delegat d'Apple, forma part del primer grup. Aquest dimarts, ha reconegut invertir en aquest tipus d'actius, en el qual està interessat "des de fa temps".

APPLE
171,480
  • -1,06%-1,83
  • Max: 172,23
  • Min: 170,51
  • Volume: -
  • MM 200 : 183,21
21:30 28/03/24

"Crec que són un actiu raonable per tenir en un portfoli diversificat", ha defensat Cook durant la seva intervenció en una conferència celebrada aquest dimarts per The New York Times sota el nom de DealBook.

Així ha respost el conseller delegat d'Apple a la pregunta de si té a la cartera bitcoin o ethereum, les dues criptomonedes més populars del mercat. "No vull donar consells d'inversió a ningú, això sí", s'ha afanyat a postil·lar.

APPLE NO ENTRARÀ EN LES CRIPTOS

Cook ha afegit que està interessat en les criptos des d'"un punt de vista personal", en un clar intent d'allunyar Apple del tema. De fet, el CEO de la companyia ha deixat clar que els de Cupertino no tenen previst comprar criptos: “No crec que la gent que inverteixi en nosaltres vulgui tenir exposició a aquest actiu”.

Actualment, Apple no ofereix productes ni serveis a canvi de criptos. La seva única associació amb aquest tipus d'actius és permetre descarregar apps de carteres de criptodivises a través de l'App Store, la botiga digital dels dispositius mòbils. Les que sí que prohibeix són les aplicacions de minat.

contador