Fidelity recapta 5 milions de dòlars amb el nou fons indexat de l'ethereum

Alhora, es troba ocupada treballant en una borsa de criptomonedes, EDX Marketsa

Bolsamanía
Bolsamania | 05 oct, 2022 12:56
ethereum 1024x575

Fidelity ja compta amb 5 milions de dòlars invertits en un nou fons indexat d'Ethereum, segons els documents de registre presentats davant de la Comissió de Borsa i Valors dels EUA (SEC per les sigles en anglès). La gestora d'actius, que té 4,5 bilions de dòlars als seus llibres, ha presentat la seva Fidelity Ethereum Index Fund dimarts, però ha afirmat al document entregat a la SEC que la primera venda va tenir lloc el 26 de setembre.

Al setembre ja es rumorejava que Fidelity estaria estudiant la possibilitat de presentar operacions amb el bitcoin als seus més de 34 milions de clients detallistes, encara que la notícia no procedeix directament de Fidelity. Al fòrum de SALT de Nova York, el conseller delegat de Galaxy Digital, Mike Novogratz, ho ha destapat.

"Un ocell em va dir, un ocellet a la meva oïda, em va dir que Fidelity canviarà els seus clients minoristes a criptografia molt aviat", ha comunicat a l'esdeveniment. "Espero que aquest ocell tingui raó", segons Decrypt.

Fidelity al seu torn, està ocupada treballant en una borsa de criptomonedes, EDX Markets. La companyia es va unir amb Charles Schwab, Citadel Securities i altres patrocinadors per així poder crear un consorci amb la creença que el recent intercanvi "faciliti un procés més eficient, segur i rendible per al comerç d'actius digitals", va assegurar un portaveu de Fidelity a Decrypt en un correu electrònic al mes passat.

El recent Fidelity Ethereum Index Fund s'endinsa en el que és un camp cada cop més concorregut amb altres fons prominents d'Ethereum.

Al setembre, el gestor d'actius Bitwise, amb 1.000 milions de dòlars, va afirmar en una presentació davant la SEC que el seu fons Ethereum compta amb 25 milions de dòlars d'actius sota gestió. El fons d'índex Ethereum de Bitwise havia estat creat molt de temps abans, llançat per la companyia de San Francisco el 2018.

contador