Ence: el 'cap i espatlles' setmanal que presenta fa caure d'esquena a qualsevol

Només per sobre de la resistència dels 5,50 euros deixarem la porta oberta al fet que la figura baixista pugui acabar fallant

JM. Rodríguez
Bolsamania | 07 mai, 2019 12:45 - Actualitzat: 13:09
ence energia logo
Ence Energía

Ence Energía

3,410

17:35 26/04/24
-0,06%
0,00

Com es pot observar en el gràfic setmanal d'Ence, el que tenim davant és el que es coneix com un 'cap i espatlles' figura d'importants implicacions baixistes per al preu.

Recentment vam analitzar Ence i dèiem del títol que "el gran 'cap i espatlles' setmanal d'Ence era demolidor". Doncs bé, després de conèixer aquest dilluns a la tarda els resultats de la companyia, els seus títols han despertat amb importants caigudes i han polvoritzat així l'important suport que presentava als 4,59 euros. De fet, la perforació d'aquest implica donar continuïtat a l'impecable successió de màxims i mínims decreixents. I així no es puja. La figura d'implicacions és de manual, de llibre.

La perforació de la línia clavicular ha estat amb un clar increment del volum i, a més, hem assistit a un retrocés temporal al mateix nivell. Després es complirà o no, perquè no hi ha res infal·lible als mercats. Però si aquesta es compleix, i com advertíem recentment, podem esperar veure preus propers als tres euros, amb els seus importants rebots (fases de reacció) contra tendència.

ence070519
Gráfic setmanal d'Ence des de l'estiu de 2014

contador