ep archivo   avion de iberia 20240509115903
IBERIA - Archivo

Els experts de JP Morgan i RBC Capital Markets han elevat el preu objectiu d'IAG després d'analitzar els resultats del grup d'aerolínies del primer trimestre del 2024.

IAG

  • 2,019€
  • -0,49%

En el cas de JP Morgan, els seus analistes han reiterat el consell de sobreponderar i han augmentat la valoració fins als 2,60 euros per acció des dels 2,50 euros.

"L'impuls dels guanys gràcies a la fixació de preus i l'execució de costos pot continuar elevant les accions malgrat el repunt recent del voltant del 30%", argumenten.

Tot i que consideren "probable que els forts preus del primer trimestre disminueixin al segon trimestre, a causa del creixement de la capacitat", es mostren confiats que la companyia aconsegueixi els seus objectius per al 2024, sobretot en els vols transatlàntics.

A parer seu, IAG té "una bona oportunitat per superar les expectatives del consens" malgrat l'inici d'un cicle de reinversió (major opex/capex)", que "hauria de beneficiar els guanys a llarg termini".

Les seves estimacions d'EBIT per al 2024 han millorat un 2%, i ara esperen un EBIT de "poc menys de 3.800 milions d'euros" per a l'exercici actual, cosa que justifica que elevin la valoració als esmentats 2,60 euros.

Per part seva, els analistes d'RBC Capital Markets han reiterat el seu consell de sobreponderar i han millorat la seva valoració fins als 230 penics per acció des dels 220 penics, per als títols d'IAG que cotitzen a la Borsa de Londres.

Aquests experts també han millorat un 2% la previsió d'EBIT, al seu cas fins al 2026, després dels "resultats del primer trimestre i també per reflectir menors costos de combustible". Segons la seva opinió, IAG té potencial per superar les estimacions del consens al llarg dels propers trimestres.

També consideren molt positiva la recuperació dels ingressos als vols de l'Atlàntic Nord, cosa que pot suposar un punt d'inflexió per al seu compte de resultats.

Noticias relacionadas

contador