Polygon recorre a Audiència Nacional l''ok' de la CNMV a l'OPA de MásMóvil

L'operadora ja està en mans de KKR, Cinven i Providence

Cristina Bolinches
Bolsamania | 02 oct, 2020 18:24
ep fachada de la sede de grupo masmovil ubicada en madrid espana
Marta Fernández - Europa Press

Nova volta de rosca en la compra de MásMóvil. El fons Polygon Global Partners ha recorregut a l'Audiència Nacional pel vistiplau de la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) a l'oferta pública d'adquisició (OPA) presentada per les firmes KKR, Providence i Cinven.

MásMóvil
22,500
  • 0,00%0,00
  • Max: 22,56
  • Min: 22,50
  • Volume: -
  • MM 200 : 107,61
17:35 03/11/20

Polygon ha presentat un recurs contenciós administratiu, segons indica a través d'un comunicat. En ell, impugna l'acord de la CNMV del 29 de juliol d'enguany en el qual autoritzava l'OPA llançada per les tres firmes d'inversió a través del vehicle Lorca Telecom Bidco.

SENSE PARTICIPACIÓ DESPRÉS DE L'OPA

Avui dia, segons els registres que figuren a la CNMV, Polygon ja no gestiona una participació en MásMóvil. Segons figura al supervisor, a la fi d'agost, controlava l'1,005% del capital de la propietària de Yoigo.

Ja en aquell moment Polygon va remetre unes quantes cartes al regulador. A l'última, també d'agost, considerava que l'OPA "incomplia el règim jurídic" de la legislació d'ofertes públiques d'adquisició en lesionar " greument" els interessos dels accionistes de MásMóvil.

"Considerem que l'oferta incompleix en aspectes essencials el règim jurídic de les ofertes públiques d'adquisició i lesiona greument els interessos dels accionistes de MásMóvil que s'han vist desproveïts de la necessària protecció, motius pels quals mantenim la nostra plena oposició als termes en els quals l'oferta ha estat aprovada", apuntava.

Setmanes abans, va sol·licitar al supervisor que investigués les condicions fixades en aquesta, especialment aquelles que feien referència a aspectes relacionats amb el preu equitatiu, perquè considerava que estava set o vuit euros per sota de l'adequat. Els fons proposaven a la seva OPA el pagament de 22,5 euros per acció. Actualment, controlen més del 86% i continuen comprant accions a aquest preu.

contador