"Meliá està ben posicionada per a la recuperació", segons Bank of America

Manté la seva qualificació a neutral i el preu objectiu als 7,30 euros

Bolsamanía
Bolsamania | 14 gen, 2022 14:48
ep archivo   imagen de melia hotels international
MELIÁ HOTELS INTERNATIONAL - Archivo

Bank of America reitera la qualificació de neutral i el preu objectiu als 7,30 euros per acció per a Meliá, sobre la qual creu que "està ben posicionada per a la recuperació", segons l'últim informe de l'entitat sobre el sector turístic.

Melia Hotels
7,200
  • 2,06%0,15
  • Max: 7,20
  • Min: 7,08
  • Volume: -
  • MM 200 : 6,18
17:35 18/04/24

Els analistes del banc opinen que la companyia espanyola està predominantment orientada a la demanda d'oci, mentre que els comentaris als resultats del tercer trimestre sobre la demanda de les Illes Canàries, una destinació d'hivern, i el Carib, especialment sobre Mèxic, van ser encoratjadors.

Tot i així, alerten sobre l'evolució d'òmicron i el seu reflex sobre les reserves en mercats europeus, cosa que també podria debilitar l'activitat de les reunions, congressos i esdeveniments al Carib per a la temporada d'hivern.

Esperen que per al conjunt del 2022, la companyia espanyola arribi als 1.400 milions d'euros d'ingressos, amb un EBITDA de 300 milions. Tot això gràcies al fet que la important temporada d'estiu "està assegurada".

"L'exercici 2024, preveiem que el marge d'EBITDA del grup superi els nivells prepandèmics gràcies a l'augment de les vendes a través de melia.com, un canal de distribució més rendible; la sostenibilitat de les eficiències de costos; i l'expansió i el nou desenvolupament sota models d'actius lleugers", afirmen.

Pel que fa al deute net de Meliá, creuen que és elevat, tot i que reconeixen que la direcció ha apuntat que la seva reducció és una de les seves prioritats.

Sobre el palanquejament, sostenen que té un dels nivells més alts en comparació amb les empreses del sector dins del Vell Continent.

La valoració deixa "un potencial de pujada limitada", ja que l'acció cotitza a prop de la mitjana històrica anterior a la pandèmia.

contador