Google apel·la una multa de la UE de 1.700 milions per pràctiques il·legals

La Comissió Europea va interposar a la companyia la seva tercera sanció antimonopoli

Bolsamanía
Bolsamania | 05 jun, 2019 15:40
google-suspend-certaines-activites-avec-huawei-apres-le-decret-de-trump

ALPHABET-A

154,400

22:30 16/04/24
-0,30%
-0,46

Google ha apel·lat una multa de 1.700 milions de dòlars posada per la Comissió Europea per pràctiques publicitàries il·legals. Es tracta de la tercera sanció d'Europa a la companyia per antimonopoli, aquesta vegada per abusar del seu domini al mercat de la publicitat en línia a través del seu negoci AdSense.

La Unió Europea (UE) afirma que la pràctica de Google de restringir els anuncis de cerca en línia dels competidors era "il·legal" sota les regles antimonopoli.

Així, l'empresa filial d'Alphabet ha presentat una apel·lació, segons informacions de The Telegraph que Google ha confirmat a CNBC a través d'un correu electrònic. Un portaveu de la Comissió Europea ha assegurat a aquest mitjà que l'organisme "defensarà la seva decisió".

Des de 2017, la UE ha sancionat Google amb altres dues multes per un total de gairebé 8.000 milions de dòlars per pràctiques anticompetitives. A més, la companyia s'enfronta a una creixent pressió reguladora a tot el món amb el Departament de Justícia dels EUA, segons alguns informes.

contador