Eurowings afegirà més rutes des d'Alemanya entre agost i octubre

La companyia aèria ha ampliat la seva operativa des dels aeroports alemanys a destinacions vacacionals

Bolsamanía
Europa Press | 05 ago, 2020 17:37
ep aviones de eurowings
EUROWINGS - Archivo

La companyia aèria Eurowings ha decidit incorporar noves rutes des dels seus grans ‘hubs’, ampliant així la seva operativa des dels aeroports alemanys a destinacions vacacionals.

Ja es poden reservar els vols tant des de la pàgina web com a través de l'aplicació de l'aerolínia. El conseller delegat, Jens Bischof, indica que "la demanda turística està augmentant notablement", per això la companyia està "reaccionant a aquesta demanda amb vols als destins vacacionals més populars d'Europa".

A partir d'agost la companyia oferirà quatre nous destins des d'Hamburg, com són Estocolm, Budapest, País i Milà-Malpensa. Per part seva, des de Colònia/Bonn, Eurowings volarà a Catània, Kavala i Bastia.

Des de Stuttgart oferirà destins com ara Atenes, València, Amsterdam i Dresden i connectarà Berlín amb Heraklion i Split a l'agost. A Düsseldorf també ampliarà les seves rutes, incorporant les de Bari, Porto i Lió, entre d'altres, també a partir d'agost.

Entre setembre i octubre la companyia afegirà 28 noves rutes des de tota Alemanya. Des de Düsseldorf, la companyia volarà a Wroclaw i Cracòvia, així com a Ginebra i Newcastle al setembre.

Així mateix, els passatgers d'Eurowings podran volar a Gran Canària des de la capital de Renània a l'octubre i a partir d'octubre, des d'Hamburg a Gran Canària i Fuerteventura. A partir de setembre Eurowings volarà des de Colònia/Bonn a Faro, Budapest i Dresden. Des de Stuttgart, l'aerolínia portarà als seus passatgers al setembre a Hurghada i Cracòvia, i també es reprendrà la connexió amb Roma.

Amb això, Eurowings tornarà a oferir vols a més de 85 destins a Alemanya i Europa al final de la temporada d'estiu.

contador