Elon Musk s'estrena al capdavant de Twitter acomiadant la meitat de la plantilla

L'empresa notificarà als treballadors del seu futur a través d'un correu electrònic

Bolsamanía
Bolsamania | 04 nov, 2022 11:57
file photo illustration shows elon musk image on smartphone and printed twitter logos

Mitjançant un correu electrònic. Així coneixeran els treballadors de Twitter el seu futur a l'empresa. Elon Musk, recent estrenat al capdavant de la xarxa social, ha donat a conèixer les seves intencions sobre la plantilla i començarà prescindint-ne del voltant del 50%.

Als plans de Musk està retallar la nòmina de 7.500 persones. De fet, només fer-se efectiva la compra de Twitter, es va dur a terme l'acomiadament del director executiu Parag Agrawal, així com del cap de finances, Ned Segal, i del cap de polítiques i assumptes legals, Vijaya Gadde.

La xarxa social assegura que el personal s'està reduint en "un esforç per col·locar Twitter en un camí saludable". "Reconeixem que això afectarà diverses persones que han fet valuoses contribucions a Twitter, però lamentablement aquesta acció és necessària per garantir l'èxit de l'empresa en el futur".

Així ho recull el correu electrònic que alguns treballadors ja han començat a rebre. "És un caos total, la casa s'esfondra, tots miren cap a aquest correu electrònic", afirma un d'ells, segons recull CNBC.

Mentrestant, Musk ha intentat tranquil·litzar els anunciants, dient en una publicació a Twitter que la plataforma no es convertiria en un "infern de tots contra tots".

contador