Credit Suisse reitera la seva confiança en Repsol enmig de l'ensulsiada del petroli

La petroliera espanyola rendirà comptes davant el mercat el 5 de maig

Sergio García
Bolsamania | 08 abr, 2020 16:35
ep un joven protegido con mascarilla pasa al lado de una gasolinera de repsol ubicada en madrid
Ricardo Rubio - Europa Press

Credit Suisse continua confiant en Repsol. La casa d'anàlisi reitera el seu consell de 'sobreponderar' i un preu objectiu de 15 euros, des dels seus actuals nivells de 8,46 euros per acció. Això té lloc just després que Repsol llancés un comunicat relatiu al seu negoci durant el primer trimestre de l'any.

Els suïssos reconeixen haver efectuat "una sèrie de petits ajustos" en les seves previsions respecte als resultats que publicarà la petroliera pròximament.

Precisament aquest compte de resultats, que Repsol donarà a conèixer el pròxim 5 de maig, és subratllat per Credit Suisse com un dels catalitzadors que poden donar ales a l'acció. Com a principals riscos de l'espanyola, assenyala "uns marges de refinat més febles", que la deixa més exposada que els seus competidors.

Credit Suisse justifica a més la seva aposta perquè creu que Repsol actualment cotitza en descomptar un Brent en 38 dòlars el barril. No obstant això, la suïssa creu que a llarg termini el petroli tornarà als seus nivells de 60 dòlars per barril, i d'aquest marge en parteix el recorregut alcista que li augura.

contador