Botín reivindica la importància de les pimes i reconeix que la recuperació serà "dura"

"El nostre futur depèn que siguem capaços de salvar les pimes"

Bolsamanía
Bolsamania | 16 abr, 2021 12:09 - Actualitzat: 12:09
ep la presidenta de banco santander ana botin durante la junta general de accionistas de 2021
BANCO SANTANDER

La presidenta de Banc Santander, Ana Botín, va participar aquest dijous al simposi 'Wape up, Spain!', organitzat per El Espanyol, on va reivindicar la importància de les pimes i va reconèixer que el camí de la recuperació serà "llarg i dur".

Banco Santander
4,851
  • 2,16%0,10
  • Max: 4,90
  • Min: 4,79
  • Volume: -
  • MM 200 : 3,73
17:35 26/04/24

"El nostre futur depèn que siguem capaços de salvar les pimes", ha afirmat Botín, alhora que ha reconegut que caldrà "remar molt" encara que només sigui per "quedar-nos on érem fa un any".

La màxima responsable de l'entitat càntabra va dir que, fins i tot quan la pandèmia desaparegui de les nostres vides, "queda un camí de recuperació dur i llarg". Al mateix temps, ha advertit que "el que mai comprendrà la nostra societat és que no se'ls escolti, que no es prenguin decisions".

Ana Botín va remarcar que "és el moment de deixar de parlar. Ara toca actuar i explicar-lo sense retòriques que impedeixin comprendre el missatge, amb una veu madura i responsable. És pel que aposto, perquè estic segura que poder, podem, però hem de fer-ho ja".

Els espanyols són conscients que hi ha "restriccions pressupostàries, procediments, temps i regles comunitàries que cal respectar" abans que les ajudes a les empreses es puguin posar en marxa, va afirmar, i va explicar que "hi ha ciutadans que necessitaran ser ajudats i altres que s'hauran de finançar aquestes ajudes".

contador