Alphabet cau un 6% a Wall Street després de la caiguda de diversos serveis de Google

Javier Melguizo
Bolsamania | 03 jun, 2019 17:25
google-suspend-certaines-activites-avec-huawei-apres-le-decret-de-trump

ALPHABET-A

153,810

21:07 19/04/24
-1,41%
-2,21

Les accions d'Alphabet, la matriu de Google, es deixen un 6,5% en Wall Street. Els inversors aposten aquest dilluns per les vendes després que milions d'usuaris, principalment d'Amèrica del Nord i Europa, patissin diumenge la caiguda de diverses aplicacions i serveis que depenen de Google. Entre els més afectats destaquen Youtube, Gmail i snapchat.

La companyia atribueix aquests problemes tècnics a una interrupció en la seva plataforma de continguts en el núvol relacionada "amb un problema major de la xarxa", segons les declaracions d'un portaveu de Alphabet concedides al portal Engadget. En concret, apunta "alts nivells de congestió de la xarxa" a l'est dels Estats Units.

Les fallades van començar sobre les 21:00 hores a Espanya. Tres hores després, la companyia va comunicar que no havien pogut solucionar la incidència i va advertir als usuaris que podrien "veure un rendiment lent o amb errors intermitents". Finalment, un cop localitzat el motiu del problema, es va aconseguir reprendre el servei.

Aquesta caiguda no és la primera que viu Google durant els últims mesos. El novembre, els seus serveis generals van deixar de funcionar durant unes hores per uns problemes d'enrutament i poc abans, l'octubre, Youtube va deixar de funcionar durant una hora.

contador