Vitalik Buterin celebra l'èxit de la 'Merge' d'Ethereum: "És un gran moment"

El confundador d'Ethereum felicita tots els desenvolupadors via Twitter

Bolsamanía
Bolsamania | 15 set, 2022 11:01
vitalik-buterin-ether-ethereum-crypto

L'anomenada fusió ('Merge') d'Ethereum ha finalitzat, cosa que significa que el model de consens per a la segona cadena de blocs més important del món és ara el de prova de participació (proof-of-stake -PoS-), això que redueix un 99% el consum d'energia i la converteix en més amigable per al medi ambient. El cofundador d'aquesta cadena de blocs, Vitalik Butterin, així ho ha confirmat en una publicació de Twitter.

Mitjançant un apunt a la xarxa social de microblogging, Buterin ha volgut celebrar l'esdeveniment que ha qualificat com "un gran moment per a l'ecosistema d'Ethereum". "Tots els que van ajudar a fer la fusió s'han de sentir molt orgullosos avui", ha assegurat. "Feliç fusió a tots", ha desitjat, alhora que ha exclamat: "I hem finalitzat!".

Aquest dijous, 15 de setembre, s'ha complert el termini estimat perquè la cadena de blocs Ethereum assoleixi les condicions que permetin migrar al model de consens de prova de participació. L'esperat esdeveniment, conegut com 'La Fusió' ('The Merge'), perquè efectivament s'ha fusionat la cadena principal amb la xarxa de proves Beacon, s'ha activat i dut a terme amb èxit en arribar a la dificultat total terminal (TTD ) de 58.750.000.000T.

contador