Visa presenta un programa de NFT per ajudar els creadors a construir el seu negoci

La iniciativa pretén ajudar els artistes, músics, dissenyadors de moda i cineastes de l'era digital

Bolsamanía
Bolsamania | 31 mar, 2022 12:01
visa rachete la plateforme bancaire tink pour 1 8 milliard de dollars

El proveïdor de serveis financers multinacional que cotitza a la borsa de Nova York, Visa, ha llançat recentment un programa per ajudar els creadors a expandir els seus petits negocis a través de criptovalors no fungibles (NFT per les sigles en anglès), segons la informació de Finance Magnates.

VISA-A
275,160
  • 0,05%0,14
  • Max: 276,22
  • Min: 270,49
  • Volume: -
  • MM 200 : 255,34
01:00 26/04/24

La iniciativa pretén ajudar els artistes, músics, dissenyadors de moda i cineastes de l'era digital. Segons els detalls que s'ofereixen, se seleccionarà un grup d'emprenedors emergents per a cada cicle del programa. Visa proporcionarà suport als emprenedors per ajudar-los a millorar els seus coneixements i la seva presència a l'ecosistema de les NFT.

Cuy Sheffield, Cap de Criptografia de Visa va dir que les NFT tenen el potencial d'esdevenir un poderós accelerador de l'economia dels creadors i va afegir: "Hem estat estudiant l'ecosistema de les NFT i els seus potencials impactes en el futur del comerç, la venda minorista i els mitjans socials. A través del Programa de Creadors de Visa, volem ajudar aquestes noves petites i microempreses a aprofitar els nous mitjans per al comerç digital”.

2021 va continuar sent un any de canvi per al mercat de NFT, ja que l'interès per la tecnologia emergent va augmentar de forma significativa. Els volums relacionats amb les NFT van assolir màxims històrics l'any passat.

contador