La Binance coin supera els 1.000 milions de volum d'operacions després de l'actualització de la xarxa BNB

Ha llançat Binance Account Bond (BAB) per a la verificació KYC

Bolsamanía
Bolsamania | 12 set, 2022 12:25
binance foto

Binance coin (BNB) el criptovalor de binance ha aconseguit superar els 1.000 milions en volum d'operacions després de l'actualització de la xarxa mitjançant la qual ha llançat Binance Account Bond (BAB) per a la verificació KYC.

En concret, aquest nou criptovalor anirà destinat a identificar els usuaris de BNB que han finalitzat amb èxit la verificació KYC. El llançament de BAB es va anunciar mitjançant un tweet. Aquesta darrera actualització permetrà als usuaris presentar-lo com a autenticació d'identitat i també per crear diferents projectes i guanyar recompenses a la plataforma.

Després de l'anunci de BAB, el preu de BNB s'ha disparat un 6% en poc més de 24 hores, i s'ha convertit en una de les principals criptodivises segons la capitalització de mercat.

A més, Changpeng Zhao, director general de Binance, ha aclarit en un tuit que el "criptovalor BAB no té cap dada ni utilitat més que significar que el titular del moneder ha passat les comprovacions de KYC a través de Binance". Aquest pot ser el cas per ara.

contador