Ethereum PoW pateix pèrdues de gairebé el 80% del valor en quatre dies

La caiguda de totes les criptomonedes relacionades amb Ethereum va ser pronosticada per molts

Bolsamanía
Bolsamania | 19 set, 2022 14:51
criptomonedas y el modelo 720 de hacienda

Després dels quatre dies que han passat des que Ethereum va canviar al consens de prova de participació (Proof-of-Stake -PoS-), la cadena de blocs i totes les seves bifurcacions han caigut de manera molt significativa.

L'ethereum (ETH), el token d'Ethereum, va caure més d'un 25%, mentre que les seves bifurcacions ethereum classic (ETC) i ethereum Proof-of-Work (ETHW), la bifurcació més recent dura, van deixar veure una dinàmica encara pitjor. Així mateix, Ethereum Classic va continuar baixant més ràpid dia a dia i va acabar la setmana amb un 3% per sota de la principal 'altcoin', mentre que ETHW ha perdut gairebé el 80% del seu valor en tan sols quatre dies, informa UToday.

La caiguda de totes les criptomonedes d'Ethereum va ser pronosticada per molts quan el primer dia, després de celebrar-se l'esdeveniment, es va produir una venda de l'altcoin i l'augment del domini del bitcoin. Situació que va veure empitjorada a causa de la publicació simultània d'una sèrie de notícies negatives que descrivien tant els durs plans de la SEC, representada pel seu cap Gary Gensler, per a les criptodivises PoS, i així, com el fet que el 40% de tots els nodes PoS d'Ethereum estan controlats per dues entitats després de la Fusió.

Ethereum Classic tenia possibilitats de sobreviure si tots els miners que es van quedar sense ETH es passaven a ETC. Però va resultar que tampoc ningú necessita ETC, com bé va informar el fundador de Cardano, Charles Hoskinson, i, a més, segons WhatToMine, la seva mineria no és rendible de moment.

Les possibilitats d'èxit d'Ethereum PoW eren inicialment gairebé nul·les a causa de la manca de professionalitat de l'equip, com va dir un desenvolupador de cadena de blocs destacat. I, a més, Grayscale, un dels gestors de fons més grans, va anunciar al final de la setmana la venda de 3 milions d'ETHW, afirma UToday.

contador