Els gestors de fons diuen que el bitcoin segueix sent una bombolla, segons BofA

L'enquesta de juny indica que Wall Street s'ha tornat més baixista amb la 'cripto'

Bolsamanía
Bolsamania | 16 jun, 2021 14:27
nueva2 bitcoin portada

Al voltant del 81% dels gestors de fons creuen que el bitcoin està en una bombolla, fins i tot després de la caiguda del preu de l'35% al maig, segons l'última enquesta global de gestors de fons de Bank of America.

Els resultats per al període de l'4 al 10 de juny pugen sis punts percentuals respecte a les dades del mes passat, cosa que indica que el sentiment a Wall Street s'ha tornat més baixa.

L'escepticisme dels 224 gestors de fons enquestats es produeix malgrat els nous indicis d'interès institucional en el bitcoin per part dels fons de cobertura i els bancs, incloent-hi Wells Fargo.

L'enquesta va mostrar que el 72% dels gestors de fons enquestats creu que el recent repunt de la inflació és transitori. El bitcoin es considera sovint com una cobertura contra la inflació, i molts analistes de moneda digital atribueixen els guanys de la moneda digital durant l'any passat a la preocupació per l'augment de la inflació. Així que l'enquesta del Bank of America podria suggerir que aquestes preocupacions han disminuït una mica.

L'enquesta també va revelar que els gestors de fons ja no veuen les apostes alcistes en bitcoin com la "operació més concorreguda" a Wall Street. Els "llargs en les matèries" es van classificar com a l'operació més concorreguda, desplaçant els "llargs al bitcoin", que va ocupar el primer lloc durant les últimes enquestes mensuals. Mentre que el preu del bitcoin segueix relativament estancat després de la caiguda de maig, el preu de les matèries primeres com el petroli i el mineral de ferro ha pujat.

contador