El Salvador construirà Bitcoin Beach, el primer parc d'onades de Centreamèrica

Tots els pagaments en aquest centre aquàtic es basaran en la criptomoneda

Bolsamanía
Bolsamania | 17 gen, 2022 14:07 - Actualitzat: 14:07
bukele bitcoin portada

El Salvador durà a terme la construcció del primer parc d'onades de centreamèrica. El projecte es dirà Bitcoin Beach i ajudarà a convertir el país en un centre de turisme per al surf on tots els serveis es podran pagar amb bitcoins, segons informa The Crypto Basic.

Estarà ubicat a El Zonte que va començar a acceptar el bitcoin com a pagament independentment de qualsevol govern. Aquesta remota comunitat va ser la primera a fer del bitcoin la seva moneda de curs legal, ja sigui en les transaccions a les cabanes de la platja o en les despeses dels serveis locals.

Després que tot aquest moviment del bitcoin es donés a conèixer a El Salvador, el govern d'aquest país va capitalitzar l'adopció de la criptomoneda al seu país, fent que la moneda digital fos de curs legal.

El país veurà aviat la construcció d'aquest parc d'onades que ha cridat especialment l'atenció pel seu nom. Bitcoin Beach és un clar homenatge als que van començar a acceptar la moneda com a pagament abans que el govern local posés les seves mans al sector. Tots els pagaments al parc es basaran en el bitcoin; tots els surfistes i turistes hauran de pagar així per gaudir del luxe d'aquest nou parc d'onades.

A més, el moviment d'acceptació del bitcoin a El Salvador va anunciar que aquest projecte convertiria el país en un centre de turisme per al surf, cosa que ja és substancial amb el moviment Surf City.

contador