Amb totes les mirades a l'ethereum, el mercat apunta a un nou ral·li del bitcoin

El valor del ethereum supera a Bank of America o Disney

Noemí Jansana
Bolsamania | 04 mai, 2021 15:05
ethereum vs bitcoin

El mercat de les criptodivises ha experimentat una altra embranzida, fins a un valor total per sobre dels 2,3 bilions de dòlars, amb el *ethereum als comandaments de les alces en gairebé tots els tokens, inclòs el bitcoin, que ha acariciat els 59.000 dòlars aquest 3 de maig. Mentre la *criptodivisa reina retrocedeix més d'un 3% fins a situar-se entre 55.000 i 56.000 dòlars, el ethereum manté el seu recent màxim històric i ho estira per sobre dels 3.400 dòlars, amb una capitalització que supera a Bank of America o Disney.

La número dos de les monedes digitals acumula una pujada del 32% en els últims set dies i un 10% en tal només 24 hores, mentre en el mercat s'incrementa el debat sobre el *flippening' -quan superarà al bitcoin en valor-. Entretant, el domini de la creació de Satoshi Nakamoto no fa més que cedir terreny i cau a un nou mínim del 46,5%, mentre les 'altcoins' continuen gaudint de la seva momentum.

No obstant això, diversos indicadors apunten cap a un renovat ral·li de l'anomenat 'or digital'. Sense anar més lluny, l'oferta en circulació de les quatre majors stablecoins s'ha disparat a nous màxims històrics, la qual cosa suggereix que els compradors aviat podrien provocar una altra pujada del bitcoin i les criptomonedes. La capitalització combinada de Tether, USD Coin, Binance USD i Dai ha pujat gairebé un 190%, passant de 27.000 milions de dòlars a gairebé 78.000 milions de dòlars des de principis d'enguany.

contador