'Enrampada' de Bankia a la part alta del canal baixista

Des dels mínims d'agost el títol acumula una revaloració del 18%

JM. Rodríguez
Bolsamania | 12 nov, 2019 11:40 - Actualitzat: 17:39
ep sucursal de bankia
BANKIA - Archivo

Bankia

1,784

17:35 26/03/21
2,65%
0,05

Com es pot observar en el gràfic diari, els títols de Bankia cotitzen de nou en plena zona de resistència: la part superior del canal baixista ara als aprox. 1,87 euros.

Dins de l'impecable tendència baixista de fons o primària dels títols de Bankia, ja que estem parlant d'un títol en caiguda lliure relativa, tenim el preu a nivells de resistència de curt termini: la part alta del canal baixista pel qual s'està desplaçant el preu des de setembre de 2018. El canal és de manual i el rebot des dels mínims d'agost ha portat el preu a la zona de resistència que li confereix la part alta d'aquest, ara als aproximadament 1,85 euros. De fet, només per sobre de la resistència que li confereix l'últim màxim decreixent (1,90) en preus de tancament tindrem un primer senyal de fortalesa real de curt termini. Però mentre aquest no tregui el cap per sobre del canal, no tindrem absolutament res, tan sols un simple rebot dins d'una impecable tendència baixista de fons.

bankia121119

A falta de mitja hora per tancar la sessió Bankia és el títol de l'IBEX que més cau (-4,89%). Tècnicament, podríem parlar d'una 'enrampada' en tota regla a la part alta del canal baixista.

contador