El petroli es dispara i polvoritza la part superior del canal baixista

L''or negre' ha arribat a pujar a primera hora de negociació gairebé un 20%

JM. Rodríguez
Bolsamania | 16 set, 2019 12:23
ep petroleo 20170725174001
RECURSO

Com era d'esperar el petroli ha començant a negociar-se a primera hora d'aquest dilluns amb fortíssimes pujades (+20%), després dels atacs de drons a l'Aràbia Saudita.

A finals de la setmana passada vam analitzar el preu del petroli, i dèiem d'aquest que es trobava cotitzant dins d'un impecable canal baixista, cosa que després de tocar la part alta d'aquest ens feia pensar en un moviment a la recerca de la base del canal. No obstant això, aquest dilluns només obrir les portes el mercat arribava a disparar-se un 20% i ara puja un 9% després que un atac coordinat de drons colpegés el cor de la indústria petroliera de l'Aràbia Saudita dissabte, cosa que va obligar el regne a reduir a la meitat la seva producció de petroli.

Per això, anirem veient com evoluciona la sessió, ja que el preu s'està desinflant amb força i no està gens clar el que pugui succeir amb l'evolució del cru al curt termini. D'antuvi, ara tenim com a suport la part alta del canal, abans resistència, als 63-63,50 dòlars. I, sobretot i de major rellevància, el buit alcista de l'obertura d'aquest dilluns als 60,12 dòlars. Com a principal zona de resistència tenim els màxims d'abril als 75,60 dòlars.

brent160919
Gràfic diari futur Brent continu

contador