Morgan Stanley augmenta la valoració de BBVA, Santander, Caixabank, Sabadell i Bankinter

Considera que Caixabank és el banc millor posicionat per a una pujada de tipus d'interès

  • Afirma que el mercat està infravalorant el valor a llarg termini de les franquícies minoristes
  • També augmenta la seva valoració sobre bancs italians com Intesa, Unicredit i Mediobanca
Bolsamanía
Bolsamania | 06 abr, 2017 13:17
bbva primark bilbao

Els analistes de Morgan Stanley han augmentat la valoració de BBVA, Santander, Caixabank, Sabadell i Bankinter, ja que consideren que els bancs espanyols seran els més beneficiats de les esperades pujades dels tipus d'interès a la zona euro a mitjà i llarg termini.

Caixabank
4,806
  • -0,37%-0,02
  • Max: 4,81
  • Min: 4,72
  • Volume: -
  • MM 200 : 3,67
17:27 19/04/24

Aquests experts han reiterat el seu consell de 'sobreponderar' BBVA i Caixabank. Per al banc basc, han elevat el seu preu objectiu fins a 7,70 euros des dels anteriors 7 euros per acció. I per al banc català, han augmentat el seu preu objectiu fins a 4,50 euros des de 4 euros per títol.

Per a Banc Santander i Banc Sabadell, reiteren la seva recomanació de 'mantenir' amb un augment de valoració fins a 5,60 euros des de 5,20 euros per a l'entitat càntabra i fins a 1,60 euros des d'1,40 euros per títol per a la catalana. En el cas de Bankinter, reiteren el seu consell de 'infraponderar' (reduir en cartera), encara que augmenten la seva valoració fins a 7,50 euros des de 7 euros.

"El mercat segueix subestimant l'exposició a interessos més alts i el valor a llarg termini de les franquícies de dipòsits minoristes entre els bancs espanyols i italians. Caixabank encara segueix sent el més infravalorat pel consens", afirmen aquests experts.

Morgan Stanley també ha elevat la valoració dels bancs italians Intesa, Mediobanca, Unicredit i Banco BPM, ja que anticipa un major creixement dels seus beneficis, igual que en el cas dels bancs espanyols.

Durant la jornada de dimecres, van ser els analistes de JP Morgan Cazenove els que van elevar les valoracions de BBVA, Sabadell i Bankinter. Per a BBVA, van establir un nou preu objectiu de 8,30 euros enfront de l'anterior de 7,70 euros. Per a Sabadell, van augmentar la valoració fins a 1,75 des d'1,35 euros. En el cas de Bankinter, van elevar el seu preu objectiu fins a 7,35 des de 6,25 euros.

contador