Morgan Stanley rebaixa Arcelor després de la seva "sorprenent" ampliació de capital

Malgrat tot, el colós nord-americà confia en la recuperació de la siderúrgica de l'Ibex

Per

Bolsamania | 18 mai, 2020

Morgan Stanley se suma al corrent majoritari d'analistes que no aprova en excés l'ampliació de capital anunciada recentment per ArcelorMittal. El banc d'inversió nord-americà la qualifica de "sorprenent", encara que manté la confiança que la cotitzada de l'Ibex acabarà recuperant-se.

L'entitat reitera el consell de 'sobreponderar' i però en rebaixa el preu objectiu des de 17,50 a 13,50 euros, amb Arcelor a 7,51 euros per acció. "La seva ampliació, malgrat ser sorprenent, li proporcionarà el marge suficient per poder navegar per l'ecosistema actual", reconeix Morgan Stanley.

"La seva actual equació risc-recompensa és creïble", segueix l'informe. "És un bon moment per entrar en aquest valor", postil·la Morgan Stanley. "El segon trimestre serà igual de dur, però la recuperació que seguirà serà la clau", asseguren els seus analistes.

"La falta de visibilitat en les condicions de la seva demanda de comandes més enllà d'aquest segon trimestre són, sense cap dubte, una gran incertesa, per la qual cosa pot arribar a ser un obstacle a l'hora de tornar a analitzar el valor", conclou el banc.

L'ampliació duta a terme per Arcelor va ser qualificada d'"innecessària" per la majoria d'experts. Els de Seeking Alpha, col·laboradors habituals de CNBC, veuen en aquest “un moviment massa dil·lutiu” per part de la major siderúrgica del món. Malgrat això, i tot i la previsió que al segon trimestre la companyia tocarà fons, creuen que està “significativament massa barata i infravalorada”.

BLACKROCK AFLORA UN 5,1% A LA SIDERÚRGICA

La gestora estatunidenca BlackRock ha arribat a una participació del 5,11% al grup ArcelorMittal, amb 52,173 milions d'accions, segons ha informat la companyia.

A més del 5,11% dels drets de vot vinculat a les accions de la seva propietat, BlackRock compta amb un 0,27% més en drets de vot a través d'instruments financers.

Últimas noticias