ep el ceo de banco sabadell cesar gonzalez bueno durante una rueda de prensa de presentacion de los
Alejandro Martínez Vélez - Europa Press

Els experts d'RBC Capital Markets, JP Morgan i Barclays han augmentat la valoració de Banc Sabadell després de la presentació dels resultats del primer trimestre del 2024, que van ser rebuts aquest dijous amb forts guanys per a les seves accions i unes primeres valoracions positives. El valor es torna a disparar aquest divendres (+5%; 1,73 euros).

  • 1,892€
  • 0,37%

Els experts més positius són els d'RBC, que recentment van iniciar la cobertura amb un consell de sobreponderar i una valoració d'1,90 euros per acció, i que aquest divendres han elevat fins als 2,05 euros per títol.

"Actualitzem les nostres estimacions després dels resultats del primer trimestre i elevem el nostre preu objectiu fins als 2,05 euros i reiterem el nostre consell de sobreponderar", afirmen al seu darrer informe.

Fa uns dies, van destacar que Sabadell compta amb unes sòlides perspectives de beneficis, recolzat pel seu negoci de préstecs empresarials, que permetrà aprofitar la millora esperada a la demanda de crèdit corporatiu a Espanya.

Per part seva, els experts de JP Morgan han augmentat la seva valoració fins als 1,85 euros des dels 1,40 euros i han reiterat el seu consell de neutral, després d'elevar la seva previsió de beneficis un 4,6% per al 2024 i un 19 % per al 2025.

Des de Barclays, han millorat la seva valoració fins als 1,70 euros des dels 1,60 euros i han reiterat el consell de mantenir. "Augmentem les nostres estimacions de benefici per acció un 3% de mitjana fins al 2026, cosa que reflecteix una millor guia de marge d'interessos i expectatives de Cost del Risc lleugerament millors", han explicat els seus analistes.

VALORACIONS POSITIVES A ESPANYA

A Espanya, els analistes de Renta 4, que aconsellen sobreponderar el valor, amb un preu objectiu d'1,94 euros, han afirmat aquest dijous que "els resultats han superat les nostres estimacions i les de consens al llarg de tot el compte de resultats: marge d'interessos en línia, fortalesa de les comissions netes, control de les despeses d'explotació i provisions de crèdit menors porten el benefici net a superar àmpliament les previsions".

Els experts de Bankinter, que aconsellen comprar, amb una valoració d'1,70 euros, han assenyalat que "bat àmpliament les expectatives" i, a més, "millora la guia de rendibilitat RoTE fins per sobre del 12% des del 11,5% anterior".

contador