bbva sabadell fusion 2

"No veiem possibilitat que hi hagi una millora de l'oferta per part de BBVA si Sabadell rebutja la proposta. Així mateix, si BBVA estigués disposat a pagar part de l'operació en efectiu, podria ser un moviment que aplani el camí per tancar la fusió" .

  • 1,858€
  • -2,44%
  • 9,974€
  • -2,22%

És la valoració que fan els experts de Renta 4 sobre l'oferta realitzada pel BBVA per absorbir Banc Sabadell mitjançant una fusió.

Segons aquests experts, "el preu ofert suposa valorar Sabadell una vegada el seu valor en llibres, cosa que sembla prou atractiva perquè l'operació pugui tenir més probabilitats de tirar endavant enfront del 2020".

Tot i això, afegeixen que "el repartiment de poder serà una qüestió rellevant a l'hora d'arribar a un acord, a més que el pagament de l'operació es realitza únicament en accions i això podria no agradar a Sabadell".

Segons la seva opinió, es tracta de "dues qüestions que podrien frenar que l'oferta arribi a bon port", fet que explicaria que el rebot de Sabadell estigui sent moderat aquest dijous.

D'altra banda, consideren "positiu el fet de fer mitjançant ampliació de capital el pagament, perquè s'aconsegueix reduir l'impacte negatiu en termes de consum de capital".

Tot i això, assenyalen que "atenent que l'operació suposaria per a BBVA emetre a prop d'un 20% més d'accions, la cotització hauria de seguir penalitzada a curt termini. Així mateix, la cotització de Sabadell hauria de convergir cap al preu de l'oferta, un 17% superior al tancament de dimarts”.

Noticias relacionadas

contador