Facebook tanca portes pel virus: envia els treballadors a casa i cancel·la viatges

Després de confirmar-se els dos primers casos de coronavirus a la regió de San Francisco

Sergio García
Bolsamania | 06 mar, 2020 18:04
facebook-a-suivre-a-wall-street

Facebook tira el forrellat. El colós tecnològic de Silicon Valley ha enviat els seus treballadors a casa i ha cancel·lat tots els viatges. A més, ha cancel·lat també tots els esdeveniments que estava previst que tinguessin lloc a l'àrea de San Francisco, inclòs el popular F8. El coronavirus ha arribat i amenaça Menlo Park, el cor de la xarxa social.

META PLATFORMS
485,580
  • -1,68%-8,28
  • Max: 492,89
  • Min: 485,15
  • Volume: -
  • MM 200 : 351,57
01:00 29/03/24

Els de Mark Zuckerberg només demanaran a un grapat de treballadors que continuïn anant a treballar, perquè d'ells depèn mantenir la seguretat de la companyia. “Així volem minimitzar el risc pel coronavirus, ja que la salut i benestar dels nostres treballadors continua sent la prioritat”, afirma el grup en un comunicat.

Facebook es converteix així en la primera gran empresa de Silicon Valley a prendre mesures contra el brot a la regió. San Francisco va anunciar els seus dos primers casos de coronavirus aquest mateix dijous, i la companyia ja va tancar les seves oficines a Seattle anteriorment després de confirmar-se un cas d'infecció entre els seus treballadors.

La xarxa social no ha aportat detalls de fins quan tancarà. De moment s'encarregarà de netejar a fons totes les seus, aprofitant que la majoria de la seva plantilla està teletreballant des de casa.

contador