Trump, "clarament inadequat" per ser reelegit president, segons la republicana Liz Cheney

El Partit "té el deure d'assegurar-se que mai més torni a estar a prop del poder"

José Duarte Pardo
Bolsamania | 03 gen, 2022 11:04
usa trump denoncant un parti pris attaque twitter facebook et google en justice

Donald Trump seria un candidat “clarament inadequat” per ser reelegit com a president dels Estats Units. Així ho creu la membre del Partit Republicà per Wyoming a la Cambra de Representants, Liz Cheney, tal com va exposar a ABC News aquest diumenge.

Cheney va mostrar la preocupació creixent que existeix sobre una possible candidatura de Donald Trump a les eleccions del 2024, després del seu intent fallit de reelecció a les eleccions del 2020 passat.

Segons ella, el Partit Republicà "té el deure d'assegurar-se que mai més torni a estar a prop del poder". A més, també s'ha mostrat ferma en afirmar que "quan un president es nega a dir-li a la multitud que s'aturi i es nega a defensar qualsevol de les institucions del Govern, no s'hi pot confiar".

La representant republicana va fer aquestes declaracions en referència a la invasió del Capitoli dels Estats Units el 6 de gener del 2021 per part dels seguidors de Donald Trump, que es va saldar amb una xifra de quatre morts.

Cheney investiga aquest assalt, ja que pertany al comitè de recerca que porta l'assumpte, i va informar que quan es tinguessin els resultats finals s'exposarien al públic.

Liz Cheney va revelar també que el mateix comitè de la Cambra de Representants té evidències que la filla de Trump, Ivanka, li va demanar almenys dues vegades a qui encara era president que fes alguna cosa per aturar la violència mentre veia el setge del Capitoli a la televisió.

contador