Morgan Stanley puja el preu de CaixaBank a 3,30 euros

Actualment compta amb un 57% de recomanacions de compra

Judith Arrillaga
Bolsamania | 02 des, 2019 18:25
caixabank cajero inteligencia artificial
CaixaBank

Caixabank

4,824

17:35 18/04/24
2,77%
0,13

Morgan Stanley ha millorat la recomanació sobre CaixaBank i ha pujat el preu objectiu un 3% de 3,20 euros per acció a 3,30. Els títols actualment cotitzen al voltant dels 2,68 euros per la qual cosa segons el banc nord-americà encara els quedaria un recorregut alcista del 23%.

Després de la millora de la recomanació, els títols de CaixaBank s'han disparat al parquet i han arribat a cotitzar als 2,755. Actualment la banca espanyola compta amb un 57% de recomanacions de compra dels analistes que la segueixen en FactSet, davant el 26% que l'aconsella mantenir i el 17% que adverteix que és moment de vendre'l.

Són els ingressos 'core' els que han convençut Morgan Stanley per millorar el seu posicionament. La companyia nord-americana creu que seguiran creixent el 2020 gràcies als negocis de 'corporate' i consum i per la integració vertical de la franquícia de bancaassegurances.

Tot i el rebot que ha experimentat a mig matí, CaixaBank ha tancat la sessió en vermell amb una caiguda del 0,56%. Amb les pèrdues de la banca totes les companyies de l'índex espanyol han conclòs la primera jornada de la setmana en números vermells.

APOSTA DE BARCLAYS PER 2020

Morgan Stanley no és l'única a confiar en la banca espanyola. A finals de novembre Barclays va publicar les seves previsions per al 2020 entre les quals s'incloïa CaixaBank. La financera britànica aconsella sobreponderar a causa de l'alt potencial de pujada que tenen.

Els analistes d'aquesta empresa creuen que el banc que presideix Jordi Gual pot pujar un 19,1%. Això el converteix en la seva opció preferida del sector bancari espanyol.

contador